divendres, 13 de març del 2020

Situació excepcional

Hola famílies, 
Davant d'aquesta aturada forçada per la situació actual que vivim, l'escola ha decidit enviar alguns petits recursos a casa, per tal que els alumnes no perdin gaire el ritme de l'escola i de retruc oferir activitats a fer a casa. 

Us encoratgem aquests dies a pintar, fer manualitats, cantar, fer cabanes a casa, una festa pijama, cuinar receptes senzilles, cantar cançons... Potser als comentaris d'aquest post podeu anar posant quines activitats us funcionen i compartir entre tots.

Com haureu pogut veure els treballs que hem enviat a p3 estan relacionats amb el 1 i el 2, amb les parts de la cara, i les parts del cos amb la cançó del Joan petit, i fitxes de la lletra A. I també podeu repassar el nom propi que estem treballant com s'escriu. 


Dibuixem/enganxem gomets tants com indica el nombre


Encerclem el número que representa els elements


Practiquem el traç del número 2


Practiquem el traç del número 1

Fem un retrat divertir i pràctiquem el nom de les parts de la cara. El retrar el podem fer amb elements reciclats (botons, llanes...)

Aprenem el poema i ens dibuixem (cos sencer)
Cantem el Joan petit com balla i anem aprenent vocabulari de les parts del cos en català

Fem la lletra a amb plastelina, paperets de colors... Cm volgueu, una A ben divertida. La resta de tasques tenen el seu enunciat.











Altre cosa que podeu fer és anar practicant el nom com us he dit abans.

Ànims amb aquests dies famílies!!
Sobretot i el més important, cuideu-vos molt!!!

Una abraçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada